Allergenenkaart voor 't Wapen van Norg

Voorgerechten

Mosterdsoep met droge drentse worst en oude kaas
Melk Mosterd zwaveldioxid
Soep van de chef
Tomaten-groentesoep met gehaktballetjes van kip
selderij zwaveldioxid
Broodplankje met huisgemaakt boter, tapenade en aioli
Ei Gluten Lupine Melk Noten Pindas sesamzaad zwaveldioxid
Tarte tatin van witlof met in noten gepaneerde geitenkaas, honing en dragon
Gluten Lupine Melk Noten selderij zwaveldioxid
Salade met gerookte eendenborst, bitterballen van kwartelei en een crème van piccalilly
Ei Gluten Lupine selderij zwaveldioxid
carpaccio van ossenhaas met gemengde salade, pijnboompitten, Old Amsterdam en een rucolapesto
Melk Noten Pindas selderij
Surf & Turf, tartaar van rund met in tempura gebakken gamba en een tonijnmayonaise
Ei Gluten schaald selderij vis zwaveldioxid
Proeverij 'Wapen van Norg', een combinatie van verschillende voorgerechten
huisgemarineerde zalm met makreelmousse, gebrande sesam en een sojaschuim
Melk Noten Pindas sesamzaad soja vis zwaveldioxid

Kindermenu's, geserveerd met smilefrites of gewone frites, appelmoes en mayonaise

Rundvleeskroket
Ei Gluten Lupine Melk
Frikandel
Ei Lupine zwaveldioxid
twee mini broodjes hamburger
Ei Gluten Lupine zwaveldioxid
kibbeling
Ei Gluten Lupine vis zwaveldioxid

Plates, geserveerd met frites en salade

kipsaté met satésaus
Lupine Pindas selderij
Gebakken kalfslever met gebakken champignons en ui
Gluten zwaveldioxid
Twee in roomboter gebakken sliptongetjes
Ei Melk vis
Dagplate

Hoofdgerechten

groentecurry, geserveerd in een papadum met een geurige kruiden couscous
Ei Gluten Lupine Melk selderij soja zwaveldioxid
kaasfondue met gegrilde groente dippers en boerenbrood
Gluten Lupine Melk sesamzaad zwaveldioxid
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met gestoofde pompoen en een saus van paling
Melk vis zwaveldioxid
palet van diverse vissoorten met gebakken venkel en een crème van prei
schaald selderij vis zwaveldioxid
drie in roomboter gebakken sliptongetjes geserveerd met citroenboter
Melk zwaveldioxid
boerenschnitzel met gebakken champignons, uien, paprika en spek
Ei Gluten Lupine zwaveldioxid
saté van de haas / super-saté van de haas, geserveerd met pindasaus, seroendeng en kroepoek
Gluten Lupine Pindas selderij vis zwaveldioxid
huisgemarineerde spare-ribs geserveerd met twee koude sausjes
Ei Melk selderij soja zwaveldioxid
spies van kipfilet en pancetta met gegrilde vergeten groente en een saus van vijgen
selderij zwaveldioxid
mixed grill van drie soorten vlees, met een taartje van Chinese kool en huisgemaakte bbq saus
Ei Lupine Melk selderij zwaveldioxid
entrecôte dijon met knoflookaardappelen uit de oven
Mosterd zwaveldioxid
in specerijenolie gegaarde biefstuk op 'spaghetti' van snijbonen en een saus van kastanjechampignons
Gluten Lupine selderij zwaveldioxid

Nagerechten

Dame blanche, drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Ei Lupine Melk Noten zwaveldioxid
Crème brûlée van speculaas met ijs van appeltaart
Ei Gluten Lupine Melk selderij zwaveldioxid
Panna cotta van munt met salade van sinaasappel en ijs van vanille en lemon curd
Ei Melk zwaveldioxid
Mousse van chocolade en Amaretto met gemarineerde ananas en croutons van suikerbrood
Ei Gluten Lupine Melk Noten zwaveldioxid
proeverij dessert, een combinatie van verschillende nagerechten

't Wapen van Norg
Brink 4
9331 AA Norg
0592-612218


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078