Allergenenkaart voor Brasserie de Waag

Gebak

Banketbakkers gebak o.a. Hazelnootschuim, bavarois, feestgebak
Ei Gluten Melk Noten
huisgemaakt kwark gebak van vruchten yoghurt, gelatine, slagroom, vruchten, cake bodem, suiker
Ei Gluten Melk
huisgemaakt appelgebak van appel, rozijnen, ei, bloem mix, boter, suiker
Ei Gluten Melk

Bittergarnituur

Bitterballen
Ei Gluten Melk Mosterd selderij
gemengd hollands garnituur
Ei Gluten Melk Mosterd Noten selderij
kaasplankje met brood
Ei Gluten Melk Mosterd Noten Pindas
mexicaans bittergarnituur, picanto, olijf, tortillachips gratin kaas, dipsausjes
Ei Gluten Melk selderij soja
Tortilla chips met gesmolten kaas, guacamole-, salsasaus
Gluten Melk Mosterd selderij
gemengde noten
Noten Pindas
portie italiaanse olijven
Gluten

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

(geen gerechten)

Brasserie de Waag
Noordkade 6a
9203 CC Drachten
0512514990
info@brasseriedewaag.nl


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078