|
| Polderaardappeltje met handgepelde garnaaltjes en hollandaise saus
| |
|
| Langoustine met slahart en tomatenvarieteiten
| |
|
| Oesterbuffet platte en diepe
| |
|
| Carpaccio van rund met pesto en parmesaanse kaas
| |
|
| Toast champignon met krokant gebakken zwezerikken en zure room
| |
|
| Vitello tonato
| |
|
| Grietbot met structuren van venkel en blanke botersaus
| |
|
| Duinasperge's a la flamande
| |
|
| tartaar van rund op italiaanse wijze
| |
|
| blini met ricotta, gerookte forel en avruga
| |
|
| Quiche lorraine
| |
|
| cheeseburger
| |
|
| Tapasplank
| |
|
| brandade van koolvis, koolvishaasje, mousseline, kervel
| |
|
| Gebraiseerde ham, provencaalse saus, jus van thym, rozemarijnaardappelen
| |