Allergenenkaart voor Restaurant Jess

voorgerecht

Truffel pastinaak crème soep met krokant gebakken buikspek
Melk
Gegratineerde coquilles met vermoutsaus en tagiatelli
Gluten Melk vis zwaveldioxid
Zachtgegaarde langoustine met een bavaroise van kreeft geserveerd met een bitterbal van saffraan
Ei Gluten Melk schaald selderij zwaveldioxid
Ravioli van langzaam gegaarde wildzwijnnek en eendenlever geserveerd in gevogelte bouillon
Ei Gluten selderij
Kalfscarpaccio met zwarte truffel olijven tapenade, pijnboompitten en Reypenaer VSOP
Melk
Licht gerookte eendenborst met balsamico glace
Flinterdun gesneden gegrilde boleten met balsamico, grof zeezout en macadamia
Noten

Hoofdgerechten

Gegrilde heilbot met een saus van bospeen
Melk selderij vis zwaveldioxid
Gebakken schelvisfilet met gamba's en een saus van saffraan
Melk schaald selderij vis zwaveldioxid
Kalfshaas met calvados saus en gerookte oesterzwammen
Melk selderij zwaveldioxid
Tournedos met rode port saus en gegratineerd met Bleu stilton
Melk selderij zwaveldioxid
Gebraden parelhoenfilet met bospaddenstoelen en knolselderij saus
Melk selderij zwaveldioxid
Gegrilde kalfslende met krokant gebakken zwezerik en een stroperige kalfsjus
Gluten Melk selderij zwaveldioxid
Romige risotto met verse doperwten, rucola en Bokkensprong geitenkaas
Melk selderij zwaveldioxid

Nagerechten

lemon en lime cheesecake met huisgemaakt limoncello-ijs
Ei Gluten Melk Noten
Trio van chocolade met sinaasappel Grand marnier en steranijssaus
Ei Gluten Melk Noten
Tartelette van cranberry met gekarameliseerde pecannoten en honings-ijs
Gluten Melk Noten
Wentelteefje van brioche met kaneel-ijs en vanille-saus
Ei Gluten Melk Noten
Kaasplateau met Europese kazen, kletzenbrood en appelstroop
Gluten Melk Noten

Restaurant Jess
koppeldijk 1
1391 CW Abcoude
0294284353
info@restaurantjess.nl


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078