|
| Gegrilde heilbot met een saus van bospeen
|
Melk
selderij
vis
zwaveldioxid
|
|
| Gebakken schelvisfilet met gamba's en een saus van saffraan
|
Melk
schaald
selderij
vis
zwaveldioxid
|
|
| Kalfshaas met calvados saus en gerookte oesterzwammen
|
Melk
selderij
zwaveldioxid
|
|
| Tournedos met rode port saus en gegratineerd met Bleu stilton
|
Melk
selderij
zwaveldioxid
|
|
| Gebraden parelhoenfilet met bospaddenstoelen en knolselderij saus
|
Melk
selderij
zwaveldioxid
|
|
| Gegrilde kalfslende met krokant gebakken zwezerik en een stroperige kalfsjus
|
Gluten
Melk
selderij
zwaveldioxid
|
|
| Romige risotto met verse doperwten, rucola en Bokkensprong geitenkaas
|
Melk
selderij
zwaveldioxid
|