Allergenenkaart voor

Voorgerecht

Bavarois van groene kruiden, yoghurt en limoen met gerookte Vinkeveense paling
Melk vis
Bisque van Vinkeveense rivierkreeftjes geserveerd met rouille
schaald vis
Tartaar van rauwe en gerookte zalm met komkommer, avocado,gegrilde asperges en eidooiermousseline
Ei vis
Salade van gegrilde asperges met dungesneden Bresola, en geitenkaas
Melk
Carpaccio van gerookte rib eye , kruidenmayonaise en Manchego met rozemarijn
Melk
Gefrituurde samosa met een Thai green curry vulling
Ei Gluten

Hoofdgerechten

Sous vide gegaarde parelhoender met gevogeltejus
selderij zwaveldioxid
Gebakken runderhaas met gamba's en kalfjus
schaald selderij vis
Krokant gebakken zalmfilet met anti boise
vis zwaveldioxid
Zeetong 400 gram a la meuniere met citroenboter
vis
Langzaam gegaarde kalfssukade met een saus van eendenlever
selderij zwaveldioxid
USA steak 200 gram met kruidenboterjus
selderij zwaveldioxid
Pappardelle van courgette met een kruidige tomatensaus en geitenkaas
Melk

Nagerechten

Klassieke tiramisu met Amaretto, espresso en lange vingers
Ei Gluten Melk
Frisse lemonbar met yoghurtijs en limoncello advocaat
Ei Gluten Melk zwaveldioxid
Triple chocolate brownie met karamelsaus en pistache ijs
Ei Gluten Melk Noten
Bavaroise van witte chocolade en gemarineerde aardbeien
Melk zwaveldioxid
Kaasplateau met Europese kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop
Gluten Melk Noten







w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078