Allergenenkaart voor

Voorgerecht

Rosti met huisgerookte zalm en zwaardvis, kruidensalade en mosterd Hollandaise
Ei Melk Mosterd vis zwaveldioxid
Gegrilde Sint Jacobsschelp met linguine en citroen-saffraansaus
Ei Gluten Melk vis zwaveldioxid
Salade van gepocheerde kreeft met aardappelsalade, zuring en ui
Ei schaald
Carpaccio van gemarineerde en licht gegaarde Gasconne kalfs Rib eye met balsamico mayonaise, Bleu W
Melk Mosterd
Tataki van licht gerookte Simmentaler lende, sesam, bosui en soja saus
sesamzaad
huisgemaakte ossenworst met piccalillyflan, zoetzure groenten en roggebrood roomkaas
Gluten Melk zwaveldioxid
Gebakken eendenlever met huisgemaakte appelbeignets en appelstroop
Ei Gluten
Gegrilde aubergine en courgette met salsa verde en hummus

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken Dorade met kruiden salsa verde en een schuim van Jeruk Purut
Melk vis zwaveldioxid
Op de huid gebakken Kabeljauw met blanc noisette
Melk vis
Gevulde portobello met Buffelmozzarella, cherry tomaatjes, olijven en basilicumcress
Melk
Gebakken kalfshaas met halve kreeft en bearnaisesaus
Melk schaald selderij vis zwaveldioxid
In bruin bier gebraseerde wangetjes van het Baambrugse Big met jus
Melk selderij zwaveldioxid
Op de BBQ gegrilde steak van Simmentaler sukade met kruidenboterjus
selderij zwaveldioxid
Gegrilde runderlonghaas steak met een saus van zwarte knoflook
selderij zwaveldioxid
Sous vide gegaarde parelhoender met gegrilde king boleten en een jus van trompet de la mort
selderij zwaveldioxid

Nagerechten

Trifle met blauwe bes, kokos en witte chocolade
Ei Melk
After 8 met chocoladecrème, muntgel, oreo koekjes en munt
Ei Gluten Melk Noten
Affogato Mochha van chocolade-ijs, Tia maria en espresso
Melk
Pavlova met kweepeer en karnemelkcustard
Ei Melk
Salted caramel panna cotta met honingcomb
Ei Gluten
Kaasplateau met Europese kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop
Gluten Melk Noten







w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078