| 501
| Gonbao Haas (varkenshaas met Gon Bao saus)
|
soja
weekdieren
zwaveldioxid
|
| 502
| Tim Lap Cheung Haas (varkenshaas met Chinese hot Chilisaus)
|
zwaveldioxid
|
| 503
| yU HONG HAAS ( vARKENSHAAS MET yU hONG SAUS)
|
zwaveldioxid
|
| 504
| hAK cHIU nGAU lAU ( oSSENHAAS IN PITTIGE ZWARTE PEPER SAUS)
|
zwaveldioxid
|
| 506
| gON bAO nIGAU lAU (oSSENHAAS MET gON bAO sAUS)
|
soja
weekdieren
zwaveldioxid
|
| 507
| pO lO sIN kAI (vERSE ANNANAS GEVULD MET LICHT GEPARNEERDE KIPFILET)
|
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 508
| hONG nING kAI (LICHT GEPANEERDE KIPVILET IN cITROENSAUS)
|
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 510
| tJAPkAM hUI kUO bOW (VERKENSHAAS, KIPVILET, OSSENHAAS EN GARNALEN OP SPECIALE sZECHUANSE WIJZE BEREI
|
schaald
zwaveldioxid
|
| 512
| sUN yON hA ( GARNALEN MET SPECIALE PIKANTE KNOFLOOKSAUS)
|
schaald
zwaveldioxid
|
| 513
| cHUNG SIK YU LAU (LICHT GEPARINEESRDE TONGFILET IN CHINESE STIJ)
|
sesamzaad
vis
|
| 514
| hONG SOO AB ( GEROOSTERDE EENDEFILET BEREID OP KANTONESE WIJZE)
|
zwaveldioxid
|
| 515
| mA-PO TAU FOE (GESNEDE OSSENHAAS IN SCHERPE SAUS MET TAHOE BLOKJES)
|
soja
zwaveldioxid
|
| 520
| hAK lAK tJAP HAAS (VARKENSVLEES IN EXOTISCHE SAUS)
|
zwaveldioxid
|
| 521
| kIN DO KAI (KIP MET EEN FRUITIGE SAUS)
|
zwaveldioxid
|
| 522
| yU HONG KAI LAU (LICHT GEPAARNEERDE KIPFILET BEREID IN GEURIGE PITTIGE yU HONG SAUS)
|
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 531
| sZECHAN NIGAU YUK SIE (GEPAARNEERDE OSSENHAASREEPJES OP SZECHUANSE WIJZE BEREID)
|
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 535
| tIM LAP CHEUNG KAI (LICHTGEPANEERDE KIPFILET IN CHINESE HOT CHILISAUS)
|
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 536
| KA LIK KAI (KROKENTE KIPFILET)
|
Gluten
sesamzaad
zwaveldioxid
|
| 621
| ZHUNG SIK NIGAU LAU ( OSSENHAAS IN CHINESE STIJL)
|
Gluten
zwaveldioxid
|
| 622
| jIAN PAO SAN SIE (ROERGEBAKKEN REEPJES VAN OSSENHAAS, KIP EN VARKENSHAAS MET EEN LICHT PITTIGE SAUS)
|
zwaveldioxid
|