Allergenenkaart voor ESCO|BAR & Grill

Voorgerechten

1 PABLO'S CHOICE NACHO'S
selderij
2 AK47 del chef
Gluten Melk Mosterd Noten selderij
3 SMOKED RIB EYE
Mosterd
4 CALAMARIS CALI
Gluten vis
5 TIRADITO SALMON & TUNA
Ei Melk Mosterd Pindas soja vis
6 spiced shrimps
selderij vis
7 Carpaccio Wagyu
Mosterd Noten
8 PARAMARIBO SKEWER
Gluten Mosterd selderij sesamzaad soja

Burgers

PABLO CON POLO
Gluten Melk
PLATA O PLOMO
Gluten Melk Mosterd sesamzaad weekdieren zwaveldioxid
COLOMBIA SIN
Gluten Melk zwaveldioxid
1993 Burger
Gluten Mosterd sesamzaad soja zwaveldioxid

Hoofdgerechten

CASA MALCA FINEST (CHATEAU BRIAND)
T-BONE
Brazilian Rib eye
SLOW ROASTED PORK BELLY
sesamzaad
back bone ribs
sesamzaad soja
GRILLED SALMON
vis
TUna jardines
vis
SANTOS QUEEN SHRIMPS
weekdieren

Sauzen

BEARNAISE
Ei Melk Mosterd selderij
KRUIDENBOTER
Melk
CHIMICHURRI (VEGAN)
selderij
MUSHROOM & CREAM (VEGAN)
PEPPER & CREAM (VEGAN)
ROASTED MUSHROOMS (VEGAN)

Desserts

pablo's pleasure
Ei Gluten Melk
MARIA BLANCA (vegan optie)
Melk
el magico cheesecake
Ei Gluten Melk Noten
lacquemant & cream
Ei Gluten Melk Noten
pineapple brulée
Ei Melk

Sides

fresh belgian fries
pasta
Ei Gluten Melk
sweet patato fries
kroketten
Gluten
brood
Ei Gluten Melk Noten
coleslaw
Ei Mosterd
glutenvrij brood
Ei Melk Noten sesamzaad soja
mais (vegan)
selderij

ESCO|BAR & Grill
Hasselstesteeweg 435
3700 Tongeren
0494296256
info@escobargrill.be


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078