Allergenenkaart voor De Roskam

Voorgerechten

Terrine van gerookte forel met krokantje van zalmhuid, avocado crème en radijs
Melk vis
Taartje van kalfstartaar en gegrilde coquille geserveerd met kapper-appeltje en basilicumvinaigrette
schaald
Mascarpone-paprikasalade granaatappel en verse kervel geserveerd met HUISGemaakte kipnuggets
Ei Gluten Melk
Geplukte “pork procureur” met salade van witte kool, rode ui, komkommer, sojadressing en gebrande Ja
Ei Mosterd soja
Carpaccio van runderlende met kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
Ei Melk Mosterd
Cannelloni van gerookte eendenborst gevuld met eendenlevermousse geserveerd met tempura van petersel
Gluten Melk
Parmezaanse kaasrisotto geserveerd met crostini van briochebrood belegd met brunoise salade van cour
Ei Gluten Melk selderij
Gua bao: gestoomd Vietnamees broodje gevuld met Vietnamese papajasalade, tofu, cashewnoten, vissaus
Ei Gluten Noten selderij soja vis

Hoofdgerechten

Gamba’s geserveerd met saus van kokosmelk, rode curry en stamppotje van paksoi, vadouvan en lente-ui
Melk schaald
Op de huid gebakken doradefilet met venkelsalade op smaak gebracht met pesto en tomaten antiboise
Melk Noten vis
Kalfsschnitzel op Italiaanse wijze, gebakken met Parmezaankorst, geserveerd met gegrilde groene aspe
Ei Gluten Melk selderij
Gegrilde scharrelkipfilet met ratatouilletaartje en Boursinsaus
Ei Gluten Melk selderij
Lamsrump geserveerd met een saus van lamsjus, tijm en sinaasappel en doperwten-muntaardappelpuree
Melk
Biefstuk van de haas met Spaanse salsa van chorizo, rode ui, knoflook en tomaat geserveerd met
Gebakken eendenborst geserveerd met pompoenrisotto, romanesco en stroop van vossenbessen
Melk selderij
Portobelloburger met guacamole en gerookte mozzarella, geserveerd met potje Mexicaanse “chili sin ca
Ei Gluten Melk selderij
Spinazielintpasta met Cavolo Nero, kikkererwten en Pecorino Romano aangemaakt met doperwtenpesto
Ei Gluten Melk Noten selderij

Nagerechten

Warme brownie met banaanijs en salted caramel
Ei Gluten Melk Noten
Baileys bread and butterpudding warm geserveerd met pecan-notenijs
Ei Gluten Melk Noten
Mangobavarois geserveerd met spekkoek, geroosterde sesamroom, coulis van passievruchten, kokosijs en
Ei Gluten Melk Noten sesamzaad
Nutella semifreddo geserveerd met roodfruitsalade van frambozen, bosbessen, aardbeien en munt hangop
Ei Melk Noten
Clafoutis: Klassiek Franse kersencustardtaart geserveerd met warme kersen en yoghurtijs
Ei Gluten Melk Noten
Hollandse kazen, geserveerd met appelstroop, noten en rozijnen-notenbrood
Gluten Melk Noten

De Roskam
Plein 25
3991 DL Houten



w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078