Allergenenkaart voor Restaurant Jess

Voorgerechten

Tartaar "vitello"
Ei Mosterd soja vis
TeRrine van trio van vis
Ei Melk vis
Torentje van gekarameliseerde appel, blauwader kaas, gedroogde Ganda ham en een tuille van hazelnote
Ei Melk Noten
Carpaccio van gemarineerde zalm met wakame en een dressing van Granny Smith appel
Mosterd vis
Langoustine bouillon met venkel en Hollandse garnalen
schaald selderij
Tartaar van ossenhaas met lauwwarme langoustine geserveerd met dashi mayonaise
Mosterd schaald selderij
Gebakken Kalfszwezerik op een bedje van linzen met kruidenolie
Gluten selderij
Carpaccio van licht gerookte rib eye
Melk zwaveldioxid
Terrine van gekonfijte Iberico varkenswang met Serranoham en grove mosterd
Mosterd soja

Hoofdgerechten

tonijn rossini
Gluten Melk selderij soja vis zwaveldioxid
ossobucco
Ei Gluten selderij soja zwaveldioxid
Tournedos rossini met gebakken eendenlever en truffeljus
Gluten Melk selderij soja zwaveldioxid
Varkenshaas gevuld met Blue stilton ingewikkeld in Serranoham
Melk selderij soja zwaveldioxid
Gemarineerde rib eye op Aziatische wijze met Thaise noedels
Ei Gluten selderij sesamzaad soja
Geroosterde zwaardvis met kokkels uit de Waddenzee en beurre noisette met kappertjes
Melk soja vis weekdieren zwaveldioxid
Zeebrasem uit de oven met venkel, tijm en olijfolie
Melk soja vis
Huisgemaakte ravioli van cepes met Parmezaan, kruidenolie en oesterzwammen beurre blanc
Ei Gluten Melk soja zwaveldioxid
Krokant gebakken snoekbaars op een salade van appel, mango en koriander
Gluten Mosterd zwaveldioxid
Salade van gerookte geitenkaas, gekarameliseerde walnoten met een crunche van pijnboompitjes en honi
Gluten Melk Mosterd Noten zwaveldioxid
Risotto met courgette, basilicum, sud 'n sol tomaatjes, mascarpone en Parmezaan
Melk selderij zwaveldioxid

nagerechten

fondant chocolade
Ei Gluten Melk
cupcakes met rabarber
Ei Gluten Melk
Espresso pannacotta met Amaretto di saronno en truffelroomijs
Melk Noten
Carrot cake met pecannoten en een zoete roomkaas topping
Ei Gluten Melk Noten
Dome van citrusvruchten, suikerspin en mint citroen-ijs
Melk
Knapperige cannelloni van amandel en sinaasappel met citroencrème en pistache-ijs
Ei Gluten Melk Noten Pindas
Butterscotch taart met chocolade ganache
Ei Gluten Melk

Restaurant Jess
Koppeldijk 1
abcoude
0294-284353
info@restaurantjess.nl


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078