Allergenenkaart voor Spaans restaurant De Reis

Brood & olijven

brood met aioli
Ei Gluten Melk Mosterd
brood met tapenade
Gluten Melk selderij
brood met aioli en tapenade
Ei Gluten Melk Mosterd selderij
brood naturel
Gluten Melk
gemarineerde olijven
selderij

Huisgemaakte paella (Houdt rekening met een bereidingstijd van ca. 30 minuten)

Paella valenciana met kip, vis, chorizo en paprika
Gluten Mosterd selderij soja vis
paella de pollo met kip, chorizo en peulvruchten
Gluten Lupine Mosterd selderij soja
paella de marisco met vis en schaaldieren
Gluten Mosterd schaald selderij soja vis weekdieren
paella piri piri hot hot met kip en gamba's (pikant)
Gluten Mosterd schaald selderij soja
paella de verduras met olijven, verse groenten en champignons (vegetarisch)
Gluten Mosterd selderij
paella arroz negra met zeevruchten en inktvisinkt
Gluten Mosterd schaald selderij soja vis weekdieren

Vegetarische tapas

Groene salade
Mosterd Noten
salade geitenkaas, kastanjes en honing
Melk Mosterd Noten
Gestoofde zuurkool met room & liqor 43
Melk zwaveldioxid
gefrituurde geitenkaas in bladerdeeg met een sinaasappel-chilisaus
Ei Gluten Melk selderij
bospaddenstoelenkroketjes met truffelmayonaise
Ei Gluten Melk selderij sesamzaad
artisjokken gegratineerd met manchego
Melk selderij
gegratineerde champignons uit de oven
Melk
patatas bravas met rode mojo
selderij
gefrituurde aardappelblokjes met aioli
Ei Gluten Mosterd selderij
portie friet met mayonaise
Ei Gluten Mosterd

Tapas met vis, schaal- & schelpdieren

gamba's van de bakplaat met aioli
Ei Mosterd schaald
salade met scampi's
Mosterd schaald selderij zwaveldioxid
knoflookbrood met ansjovisfilet
Ei Gluten Mosterd selderij vis
gerookte vissoorten
vis

Tapas met vlees

salade met serranoham
Mosterd selderij
carpaccio van wildzwijn met rucula, Manchego, truffelmayonaise en pesto
Ei Melk Mosterd selderij
spaans gevulde eieren met Serranoham
Ei Melk Mosterd selderij
gemarineerde spare ribs
Gluten selderij soja
moorse spiezen van varkenshaas met aioli
Ei Mosterd selderij
rundergehaktballetjes in tomatensaus
Ei Gluten selderij
Stoofpotje van Iberisch scharrelvarken
Gluten selderij soja
geflambeerde kippenlevers met spek en ui
selderij zwaveldioxid
kippenvleugels met pittige cranberry-tabascochutney (geen allergenen)
Met spek omwikkelde dadels
Noten
chorizokroketjes met kerriemayonaise
Ei Gluten Melk Mosterd selderij
hertenbiefstuk met cranberry-portsaus
zwaveldioxid
rookworst van wildzwijn

Spaanse ijsjes en desserts

sinaasappelijs
Ei Melk Noten soja
citroenijs
Ei Melk Noten soja
cocosijs
Ei Melk Noten soja
kinderijs
Ei Melk Noten soja

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

(geen gerechten)

Spaans restaurant De Reis
Dorpsstraat 58
8896 JG Terschelling Hoorn
0562 448424
dereis@tapasopterschelling.nl


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078