Allergenenkaart voor Restaurant Fozzies

Koude gerechten

Avocado met fetakaas, kikkererwtencrème en gerookte paprika
Ei Gluten Melk Mosterd Noten Pindas
Zalm, paling en garnalen, met luchtige cocktailsaus en frisse zuurtjes
Ei Gluten Melk Mosterd schaald selderij vis
Gerookte eendenborst met een bitterbal van de bout en gekonfijte zilverui
Ei Gluten Mosterd
Carpaccio van rund met oude kaas en truffelmayo
Ei Gluten Melk Mosterd Noten Pindas
Oosterse tonijn op wakame met wasabi en sojasaus
Ei Gluten Melk Mosterd sesamzaad soja vis

Soepen

Soep van zoete aardappel met kokos en groenteloempia’s
Ei Gluten soja

Warme gerechten

“40 tenen knoflook kip” gestoofde kippendij met knoflook en dragon
Ei Gluten Melk
Pasta Alfredo met Parmezaanse kaas, rucola en gemarineerde gamba’s
Ei Gluten Melk schaald
Portabella, gegratineerd met gorgonzola, op romige risotto
Melk Noten
Roodbaarsfilet met aardappelremoulade en geglaceerde worteltjes
Gluten Melk Mosterd vis
Kalfssucade “Rendang style” met sajoer boontjes en zoete aardappel
Noten Pindas soja
Tournedos van ossenhaas met een groentetaartje en bernaisesaus
Ei Melk

Zoete gerechten

Tropical tiramisu, mousse van mascarpone met kokosijs
Ei Gluten Melk
Taartje van Griekse yoghurt met honing en walnotenijs
Gluten Melk Noten Pindas
Kaasplankje
Gluten Melk Noten

Side gerechten

Brood met gezouten boter en aïoli
Ei Gluten Melk
Frites met mayo
Ei Gluten Mosterd
Groene salade met rauwkost, croutons en huisdressing
Ei Gluten Mosterd selderij

Restaurant Fozzies
Zeestraat 77
1942 AL Beverwijk
0251 223 335
info@fozzies.nl


w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078