Allergenenkaart voor De Roskam

VOORGERECHTEN

Tonijnsashimi met wakamé salade, sesam- edamamepuree, wasabi mayonaise en tare saus
Ei Gluten Mosterd sesamzaad soja vis
Gravad lax; met dille gemarineerde zalm geserveerd met zoetzure komkommerlinten en mierikswortelcr
Ei Mosterd soja vis
Salade met gerookte eendenborst, paddenstoelen, patéballetjes en bramen
Ei Melk Noten
Carpaccio van runderlende met kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
Ei Melk Mosterd
Wildzwijnham geserveerd met milde kruidnagelroom, pompoen, vijgen en pruimenchutney
Melk
Winterse Caesar salade met cavalo nero, gegrilde kip, Parmezaanse kaas, croutons, ei en romige kno
Ei Gluten Melk
Tartaar van geroosterde biet met gepocheerd ei, notencrème, fenegriek-hangop en groene kruidencrum
Ei Gluten Melk Noten
Penne all’arrabiata con porcini e salvia; Penne met pikante pomodori saus, eekhoorntjesbrood, sali
Ei Gluten Melk

HOOFDGERECHTEN

Gebakken heekfilet met gestoofde prei en mousseline met gerookte knoflook en Parmezaanse kaas
Melk vis
Met bruine suiker en chili gemarineerde zalmfilet, gebakken en geserveerd met babypaksoi
Gluten sesamzaad soja vis
Varkenshaasmedaillons geserveerd met een grove Franse boerensaus van rookworst, Flageoletbonen, tom
selderij
In bockbier gestoofde kalfswang met in tijmboter gebakken schorseneren, Madeira jus en krokante uit
Gluten Melk
Trio van hert; hertensucade, huisgemaakte hertenkroket en gegrilde hertenbiefstuk geserveerd met ro
Ei Gluten Melk selderij
Fazantenborst geserveerd met zuurkool, appel-bloedworstkroket, wildjus en hete bliksem
Ei Gluten Melk
Gegrilde paprika gevuld met ricotta en peer, geserveerd met linzensalade en champignonsaus
Melk
Courgette-fetakoekjes geserveerd op salade van quinoa, geroosterde hazelnoten en pruimen met peter
Ei Gluten Melk Mosterd Noten

NAGERECHTEN

Pecan toffee meringue geserveerd met amarene ijs
Ei Melk soja
Kaneelbavarois met chocoladecake en in witte port gepocheerde peer
Ei Gluten Melk
Witte chocolademousse geserveerd met frambozencoulis en crumble van Bastogne
Ei Gluten Melk
Pannacotta geserveerd met pijnboompitten-karamel en pistache ijs
Ei Melk Noten
Stroopwafelmousse met advocaatsaus en Haagse hopjesijs
Ei Gluten Melk
Lemon sundae; vanille roomijs geserveerd met citroencustard, chocolate chip cookies en overgoten me
Ei Gluten Melk
Hollandse kazen, geserveerd met appelstroop, noten en rozijnen-notenbrood
Gluten Melk Noten

De Roskam
Plein 25
3991 DL Houten



w: www.sho-horeca.nl
t: 076-5710078